Meny
Labben hund & katt: 10-18 (10-16)
Boots Apotek: 9-17 (10-15)
Se alle åpningstider

Nye Oppsal Senter åpner 31. mai

Torsdag 31. mai kl. 10.00 åpner vi dørene

Nye Oppsal Senter er på rundt 4500 kvadratmeter. Butikkene skal fylle hverdagsbehovene slik at folk slipper å reise langt for å få tak i det de trenger.

Torsdag 31. mai kl. 10.00 åpner vi dørene

Oppsal senteret består av flere bygg. Den største delen med næringslokaler består av dagligvarebutikken Meny, Auster frisør, ARK bokhandel, Boots apotek, Nille, Snapfix og Floriss blomster.

Meny ligger lokalisert nær senterets kundeparkering og beboerne rundt kan gå tørrskodd fra sin leilighet og inn i senteret. 

Langs Haakon Tveters vei finner du OBOS Eiendomsmeglere, Idrettsbingo og begravelsesbyrået FONUS som flytter over fra Østmarkveien.

Disse finner på nær torget

Senteret får et stort og fint torg, vi håper vil vi brukt mye av lokalmiljøet. 

Ved dette torget finner du Labben hund og katt og Oppsal Renseri (i det røde bygget som bildet over viser).

I bygget på motsatt side, nærmest Vetlandsveien finner du på hjørnet det nye spisestedet Piece of Cake med en solfylt uteservering. Konseptet blir kafé på dagtid og restaurant på kvelden, med mulighet for å ta seg en øl eller et glass vin. Eierne av kaféen, Tomm og Nina Triber Munthe, har snakket med folk i bydelen for å finne ut hva de ønsker seg på det nye serveringsstedet. Resultatet blir både quiz-kvelder, konserter og fotballkamper på storskjerm med mulighet for tilpasninger etter hva folket ønsker. 

Deres åpningstider er foreløpig planlagt slik: mandag til torsdag kl. 07.00–22.00. Fredag og lørdag 07.00-24.00. Søndag kl. 08.00-22.00. Piece of Cake har informert om at de ønsker å tilpasse seg kundene, så her er det muligheter for at åpningstidene kan utvides. 

– Vi ønsker og håper at dette stedet blir den lokale møteplassen og en moderne variant av Røde Hatt, eller «Hatten» på folkemunne, som i alle år har vært et samlingspunkt på Oppsal, sier eiendomssjef i OBOS Tonje Holm-Fischer.

Vegg i vegg finner du Oppsal Sushi & Thai, samt Oppsal Torg, som er en frukt og grønt butikk. 

Disse finner på nær torget

Vi feirer åpningen med tilbud og hyggelige aktiviteter

Senteret åpner torsdag 31. mai kl. 10.00. Det blir en offisiell markering kl. 13. 00 av adm. direktør i OBOS Forretningsbygg Nils Morten Bøhler. Det vil bli servert gratis kake og kaffe til kundene.

Minikonsert med Benedicte Adrian torsdag kl. 14.30

Benedicte Adrian er tilbake på hjemmebane, og gleder seg til å være med på åpningen av det nye flotte handlesenteret på Oppsal!  Benedicte vil sammen med sin faste musiker, Gisle Haaland, kjøre en flott minikonsert, der de sveiper innom både gamle og nye låter fra hennes lange karriere som artist.

Minikonsert med Benedicte Adrian torsdag kl. 14.30

Liv i nabolaget med besøk av lokale korps

Torsdag 31. mai kommer Østensjø Janitsjar kl. 17 for å spille for oss. Lørdag 2. juni kommer Oppsal Janitsjar.

Foto: Oppsal Janitsjar.

Liv i nabolaget med besøk av lokale korps