Meny
Labben hund & katt: 10-18 (10-16)
Boots Apotek: 9-17 (10-15)
Se alle åpningstider

Nye Oppsal Senter

Historie

I 1954 flyttet de første inn i OBOS’ nye boliger i drabantbyen Oppsal, med den idylliske plasseringen mellom Østmarka og Østensjøvannet. Navnet kommer fra Oppsal gård, som opprinnelig betød «gården som ligger høyt», og som ble kjøpt av Oslo kommune etter krigen. Mesteparten av dagens Oppsal er bygget på Oppsal gårds grunn.

I 1964 stod senteret klart, og tre år senere ble trikken gjort om til tunnelbane, og Oppsal stasjon sto klar. I løpet av få år var også skoler og kirke på plass. Siden har senteret blitt fornyet flere ganger.

Om prosjektet

Nå er bygningsarbeidet i gang, og et nytt skal se dagens lys – sammen med 200 nye boliger. Disse vil ligge over og ved siden av det nye senteret, som blant annet vil romme dagligvare, frisør, apotek, bakeri og helsetjenester. Se obos.no/oppsalsenter for mer informasjon om boligprosjektet.

OBOS Forretningsbygg er ansvarlig for kjøpesenterdelen, og bygger nybygg basert på et langsiktig perspektiv som eier. Vi legger stor vekt på arkitektur, gode tekniske anlegg, inneklima og miljøhensyn. Vi er opptatt av å tilpasse våre bygg i det etablerte nærmiljøet, og Oppsal Senter har vært, og skal være et godt og hyggelig nærsenter for alle som bor i Oppsal-området.

Senteret, med unntak av noen butikker, er nå stengt og er planlagt å stå ferdig sommeren 2018.

I næringslokalene er det så langt signert kontrakt med blant annet Meny, Boots Apotek, ARK Bokhandel, Nille, Auster Frisør, Floriss, Life og Labben & katt. 

Om prosjektet

Disse holder fremdeles under ombyggingen

I byggeperioden vil Boots Apotek, Labben hund & katt, OBOS Eiendomsmeglere, Oppsalklinikken, Oppsal Tannhelsetjeneste, Legene og Oppsal Veterinærkontor, samt salgskontor for de nye boligene fortsette driften i Haakon Tveters vei 88 (i samme bygg hvor Posten lå tidligere).

Har du spørsmål?

Ved spørsmål ta kontakt med:

Prosjektleder
Jonny Solbakken
jonny.solbakken@obos.no 


Direktør kjøpesenter
Synnøve Sterri
synnove.sterri@obos.no 
Vedrørende informasjon om næringsarealene.

Kilder: obos.no, areal og Google Maps