Hopp til innholdet

Vi følger nasjonale retningslinjer knyttet til Covid-19. Senteret driftes nå med ordinære åpningstider*. 

Ordinære åpningstider for senteret:

10-19 (10-18) 

*Butikker med midlertidig avvikende åpningstider:

 • Floriss: 10-18 (10-18) Avvik gjelder frem til 31. oktober.
  Merk at de tilbyr Vipps & Go kl. 18 - 19 hverdager

Dagligvare 

 • MENY: 08-22 (9-20)

Butikker med andre avvikende åpningstider:

 • Piece of Cake :
  Mandag- torsdag 10-21
  Fredag - lørdag 10-22
  Søndag 11-21
 • Oppsal Torg:
  Mandag- fredag 09-20
  Lørdag 09-19
  Søndag 10-19

Se oversikt over våre butikker her

 

Informasjon om vår beredskap og håndtering av Koronaviruset 

Sikkerhet for våre kunder og ansatte er svært viktige for oss. Vår eier, OBOS Eiendom, følger nøye med på rådene til helsemyndighetene om forebygging av smitte. I tillegg har vi en egen sentral beredskapsgruppe og gode HMS-rutiner dersom det eventuelt skulle oppstå tilfeller. 

Det er også iverksatt ekstra renhold og beredskapstiltak intensiveres ytterligere. Vi har montert hånddispensere med antibac på sentrale posisjoner slik at kunder kan rense hendene sine både før og etter handel. I tillegg blir overflater desinfisert annenhver time i senterets åpningstid, slik at dørhåndtak, heisknapper osv skal være så rene som mulig. 

Disse beslutningene gjelder inntil videre. Vi følger situasjonen nøye og følger helsemyndighetenes råd og anbefalinger. Vi minner også om viktigheten av god håndhygiene og å holde god avstand til hverandre og de ansatte i butikkene. Dersom du er forkjølet, har vært utsatt for mulig smitte etc. ønsker vi at du holder deg hjemme til du er helt frisk.

Hjemkjøring og klikk&hent

Mange av våre butikker tilbyt ekstraservice i disse dager for å bistå våre kunder på best mulig måte. Her finner du en oversikt over mulighetene som oppdateres fortløpende.