Hopp til innholdet

Informasjon om vår beredskap og håndtering av Koronaviruset

Vi følger nasjonale retningslinjer knyttet til Covid-19. I forbindelse med smittesituasjonen er noen butikker pålagt å stenge inntil videre. Flere av våre butikker holder åpent, og serveringssteder holder åpnet for take away:

Her er en oversikt over hvem som holder åpent 

Vi oppfordrer til å benytte hele åpningstiden for å spre handelen. Skal du handle på senteret setter vi stor pris på at du viser hensyn, gjerne handler alene om du kan, bruker håndsprit, holder avstand og følger myndighetenes anbefaling om bruk av munnbind.

Takk for at du handler lokalt. Hold ut og ta vare på hverandre 

 

Vi tar smittevern på alvor

Sikkerhet for våre kunder og ansatte er svært viktige for oss. Vår eier, OBOS Eiendom, følger nøye med på rådene til helsemyndighetene om forebygging av smitte. I tillegg har vi en egen sentral beredskapsgruppe og gode HMS-rutiner dersom det eventuelt skulle oppstå tilfeller. 

  • Det er iverksatt ekstra renhold og beredskapstiltak intensiveres ytterligere.
  • Vi har montert hånddispensere med antibac på sentrale posisjoner slik at du kan rense hendene både før og etter handel.
  • Overflater desinfiseres hyppig i senterets åpningstid, slik at dørhåndtak, heisknapper osv skal være så rene som mulig.

Vi følger situasjonen nøye og følger helsemyndighetenes råd og anbefalinger

  • Vi minner også om viktigheten av god håndhygiene og å holde 2 meter avstand til hverandre og de ansatte i butikkene.
  • Av nye tiltak er det blitt påbud med munnbind på kjøpesentre og offentlige steder der 1 meter avstand ikke kan overholdes. 
  • Dersom du er forkjølet, har vært utsatt for mulig smitte etc. ønsker vi at du holder deg hjemme til du er helt frisk.

ALLE_Retningslinjer_smittevern_corona_grønn_vis hensyn_2 meter_1350x1600ALLE_Retningslinjer_smittevern_corona_grønn_vis hensyn_2 meter_1350x1600ALLE_Retningslinjer_smittevern_corona_grønn_vis hensyn_2 meter_1350x1600

 

 Sist oppdatert: 4. mars